Oskar Hejll
Anders Sebring

Oskar Hejll

Är skådespelare och attributmakare utbildad på Dramatiska Institutet och har synts i TV-rutan bland annat som dockan Gordon i Cirkuskiosken.

 

Oskar har också en 200 kvadratmeter stor ateljé i cirkusstaden Subtopia i Alby där han skapar konst, masker och andra märkliga ting för film, TV och teaterproduktioner.

 

Oskar har skrivit boken "Dr. Cagliostros Cabinet of Curiosities vol III" och har deltagit som skapare av en utställning på Hallwylska museet i Stockholm om Skrock och Skräck.

 

Han är konstnärlig ledare för produktionsbolaget Kompani Bastard som bland mycket annat skapat flera pedagogiska program till Riksantikvarieämbetet och Gamla Uppsala historiska centrum.

 

Oskar har även utfört uppdrag åt flera av de största teatrarna i Sverige, Han har hållit maskworkshops både i södra Afrika och nordligaste Grönland, men även på Stockolms Dramatiska Högskola.

 

Läs mer om Oskar och hans projekt på:

kompanibastard.se

maskmakare.se

Anders Sebring

Jobbar som magiker i sitt företag Alla tiders Gycklare. Han har setts i TV såväl lokalt som nationellt. Bland annat i Rampljuset i Barnkanalen.

 

Anders är behörig gymnasielärare i historia och samhällskunskap och har åtta år av lärararbete bakom sig.  Under dessa år har han utöver sina egna ämnen hållt i flertalet temadagar och kurser kring teater, skapande, scenkonst och kreativitet.

 

För några år sedan sadlade han om och blev artist på heltid. Utöver trolleri föreläser han om kreativitet, främst i skolmiljö och som pedagogiskt redskap.

 

Anders erfarenhet av teater började vid tidig ålder och utan formell utbildning har han regiserat, skrivit och spelat flera verk på scener runt om i Sverige.

 

Läs mer om Anders och hans projekt här:

arkadia.se

arkadia.se/drake

magikergrand.se